ufo-dag

terwijl onze tuinman en Filip gisteren de voor- en achtertuin winterproof maakten, werd ik goed op tijd opgehaald door Katrien en José om naar Hilde’s vakantiewoning te rijden. daar ging gisteren immers de volgende ufo-bee door.

goed en wel daar aangekomen, kwam ook kersverse oma Guute aan, een reden om meteen een aperitiefje te drinken op de gezondheid van Luna! voor de middag werden er al een paar steekjes gezet, José showde o.a. een prachtige applecore, op de wijze van Sue aan elkaar gezet.

(het valt me nu pas op dat de lapjes perfect accorderen met de muur er achter)

en even later had José zelfs een prachtige affo (bij aankomst moest er enkel nog tegengebiesd worden) voor in het wisselhuisje:

verder was er ook nog de nearly insane van Hilde, ze was blokjes aan elkaar aan het zetten en het wordt een prachtig geheel!

Guute werkte aan haar hexjes, Katrien aan de flying geeses (zie haar blog, want daar nam ik geen foto van) en ik werkte verder aan de Harelbeekse mysterie.

weer een geslaagde dag! dank je wel Hilde voor de ontvangst en voor de ‘macarons de paris’ die je heel speciaal voor ons over de grens bij deze winkel ging halen! ze waren heerlijk!

 

Advertenties

8 responses to “ufo-dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: