even bijpraten

even bijpraten na anderhalve week niet bloggen.

het waren bewogen dagen. vorige week was ik ziek en was de energie ver te zoeken. anderhalve week later hoest en snuit ik nog steeds en merk ik dat de energie nog niet helemaal op peil zit. of is het omdat de winter blijft aanslepen?

deze week – die omwille van onze 9de huwelijksverjaardag wel een feestelijk tintje moest krijgen – werd letterlijk ondergesneeuwd. het begon al maandag met onverwacht zeer gladde wegen. Filip heeft het ondervonden, op weg van werk naar huis gebeurde er plots een ongeval voor zijn ogen, en even later was hij  ook betrokken partij. gelukkig met zowat alleen maar materiële schade en werk voor het takelbedrijf.

dinsdagmorgen waren er dan pakken sneeuw. in de buurt rond Poperinge lag alles plat, in de buurgemeente Heuvelland (waar mijn ouders wonen) was zelfs de noodtoestand afgekondigd omdat er nergens nog doorkomen aan was door de opgehoopte sneeuw. in dit filmpje van de regionale zender kan je zien hoe erg het eigenlijk wel was.

gelukkig kon de week met een positieve noot eindigen met de Hoppequiltersbee gisteren. omwille van verlof bij onze vaste standplaats was het twee maand geleden en hadden we dus heel wat bij te praten! o.a. Carine showde prachtig werk: 2013-03-15 13.53.59

en de week werd helemaal goed afgesloten door het bijwonen van ‘Maestroloog’, de theatertour van imitator Guga Baul. ik ben blij dat het eindelijk gelukt is om hem live aan het werk te zien. 90 minuten lang volgen de lachsalvo’s elkaar op. ik heb gisteren heel wat vitamientjes opgedaan!

Advertenties

11 responses to “even bijpraten

 • Marijke

  Gelukkig is het bij blikschade gebleven .
  Spoedig herstel .
  Dat het nu maar vlug lente mag zijn .

 • Marjan

  Gelukkig alleen materiële schade! Maar toch vervelend genoeg… Ik heb aan jullie gedacht deze week: de berichten uit België waren niet best. Gefeliciteerd met jullie trouwdag! En veel beterschap gewenst. De lente moet nu echt komen!

 • Katrien

  Weer eentje om op na te teren.

 • Lida

  Wow, wat een sneeuw, fijn dat iedereen bereid was mee te werken! Prachtig is Carine’s werk en al met al toch een heel fijne week! Nog van harte met jullie huwelijksverjaardag en nog heel veel gelukkige jaren samen! Groetjes
  Lida

 • Edith Berthels

  Gelukkig maar blikschade. Hier in Antwerpen was het ook prijs, op dinsdag ben ik 1,5 uur onderweg geweest naar het werk, waar het anders 20 minuten duurt. Hopelijk is het nu gedaan met de sneeuw en vrieskou en komt eindelijk de lente.
  Nog proficiat met je huwelijksverjaardag en spoedig herstel.
  Gelukkig een mooi uiteinde aan de week!

 • PetraM

  Gelukkig alleen blikschade. Wat een schrik zeg als e een ongeluk krijgt. Sterkte voor jullie en beterschap.

 • PetraM

  O ja en natuurlijk gefeliciteerd met jullie trouwdag.

 • Jossie

  Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Hier is vorig week end ook zo’n pak sneeuw gevallen. Verwonderlijk want verder viel het overal nogal mee. Vandaag liggen er nog hopen sneeuw ondanks de dooi.

 • Anita

  Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Ik denk dat we allemaal warmte en zon nodig hebbeb om te herstellen van deze grieperige winter.

 • Gert

  Wat balen dat je nog steeds grieperig bent, je hoort het helaas veel dat mensen lang ziek blijven. Beterschap gewenst, en ik hoop natuurlijk dat de sneeuw nu voorlopig ook vertrokken is.

 • Chris

  Ja, we zagen en hoorden het dat er zóveel sneeuw bij jullie lag en ongewoon lange files. Dat was wat! Wat je noemt een bewogen week voor jullie. Maar nog gefeliciteerd met jullie trouwdag! Altijd goed om dat te vieren. En heerlijk dat je even zo fijn hebt kunnen lachen. Dat is medicijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: