terug uit ‘la douce france’

de ruime voorbije twee weken trokken we rond in Bretagne en Normandië in onze 25 jaar oude camper. hij bracht ons weer zonder problemen op héél wat mooie plekjes, iedere avond sliepen we ergens anders. soms op idyllische plekjes, soms zochten we gewoon schaduw onder een boom. hier stonden we aan een klein kerkje, en hadden we zicht op een prachtige vijver.

blog1

normandie 2016

ik heb heel veel patchwork (hierover later meer) gedaan onderweg, en ook een paar boeken verslonden. en heel veel gewandeld (met dank aan mijn wandelschoenen van Wandelschoenen Beheydt).

ook bracht ik een bezoek aan de fabriek waar mijn favoriete naalden gemaakt worden. sinds een paar jaar werk ik eigenlijk uitsluitend met Bohin-naalden. liggen goed in de hand, breken niet en verkleuren niet. in St-Sulpice-sur-Risle kan je de fabrieksshop en de fabriek zelf verzoeken. wij waren er op zondag, en dan is er geen rondleiding in de fabriek mogelijk, maar het bezoek aan de winkel maakte heel wat goed, het walhalla! ik ging er dus gelukkig en met een nieuwe voorraad weer weg.

blogfoto2

bohin 2016

 


5 responses to “terug uit ‘la douce france’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: